Ova stranica je nekad počinjala ovako:

Ja sam Jelena, frilens pisac; to znači da zarađujem za život pisanjem tekstova na internetu, i mogu da kažem da baš lepo živim.

Može i ovako je nastao pre svega iz želje da približim ovaj posao ljudima odavde – onima koji prvi put čuju za to, onima koji su probali i nisu se snašli, onima koji žele da rade a ne znaju kako da počnu ili kako da napreduju. Svima koje zanima 🙂

Kad sam pokrenula blog, to je bilo tako, i dugo je tako i ostalo.

U međuvremenu se promenilo dosta stvari, uključujući i moju poslovnu orjentaciju – sa pretežno pisca prešla sam na Internet preduzetnika, čime su se promenila i moja interesovanja, kao i fokus ovog bloga.

Postove vezane za pisanje ćete uglavnom naći zaključno sa januarom 2015. Ja se pisanjem bavim u dosta manjoj meri, i isključivo za projekte čiji sam delimični ili potpuni vasnik, tako da toj temi prosto više ne mogu da se posvetim.

“Može i ovako!” ostaje sa istim naslovom (i porukom) blog posvećen generalno mogućnostima zarade/pravljenja sopstvenog posla preko Interneta, sa ambicijom da zainteresovanima ukaže na dve jezivo važne stvari:

  1. Da je Internet kao šansa otvoren SVIMA
  2. Da je za uspeh potrebno i rada i znanja

Dakle, ja sam Jelena, bivši profesor francuskog i bivši frilens pisac, sada Internet preduzetnica. Delim ovde sa vama ono što znam, onoliko koliko mogu.

Dobro mi došli!